top of page

EUFORIA HOIDOT

Rentoudu & Hemmottele & Parannu

Euforia Spa ja Hoitohuone tarjoavat upeat ja rentouttavat puitteet hoidoillemme, joita löytyy laaja valikoima jokaisen tarpeisiin. 

Hoitovalikoimastamme löydät perinnehoidot kuten kuppauksen ja turvehoidot, niin kuin kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvan kasvoakupunktion, Gua Sha- hoidot, Ayurvedisen hieronnan, Intialaisen päähieronnan sekä käsi- ja jalkahoidot. 

Vyöhyketerapia vaivoille ja aikuisille, ihanan rentouttavat yrttikylvyt kasvo- ja päähieronnalla, merileväkääreet, suolakuorinnat ja hunajahieronnat. 

Lisäksi löydät ihanat äänimalja- ja gongirentoutukset, lapinrumpurentoutukset, energiahoidot, EFT-tapping hoidot, energeettisen jäsenkorjauksen, Reikihoidot sekä energiahieronnan. 

Tutustu hoitotarjontaan! 

Head Massage
Relaxing Massage

Selän, pään ja kasvojen ayurvedinen hieronta virkistää kasvoja ja aktivoi pään alueen lymfanesteen kiertoa. Hoito voi myös tuoda alitajuisia viestejä tietoisen mielen käsiteltäväksi.

Ayurvedinen, hidas ja lempeä koko vartalon hieronta aromaattisella öljyllä.

suolanyytti2-425px.jpg
Pressure point massage 1

Ayurvedinen kokovartalohieronta, superrentouttava Intialainen yrttihoito kainuulaisilla yrteillä ja lämpimällä öljyllä. Taivaallinen, rentouttava hoito. Muistathan ilmoittaa allergiat etukäteen!

Rentouttava intialainen päähieronta yhdistettynä ihanaan käsihierontaan asiakkaan valitsemalla aromaterapeuttisella öljyllä. Kokonaisvaltainen rentoutus keholle ja mielelle. Poistaa stressiä.

  

Mani Pedi
Massage

Parafiinihoito perustuu hitaasti matalan lämmön vaikutukseen ja soveltuu erityisesti käsi-ja jalkahoitoihin, mainiosti mm. reumakäsien ja nivelrikon kuntouttavaan hoitoon. Parafiini parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja tekee ihosta ihanan pehmeän.

Koko kehon rentouttava lymfahieronta valitsemallasi eteerisellä öljyllä. Poistaa nestettä, rentouttaa ja virkistää.

  

Pieces of Chocolate
All+About+Chocolate+Facials.jpg

Suklaahieronta koko vartalolle pehmittää ja kosteuttaa ihon. Ihana hemmotteluhoito! Hieronnassa käytettävä suklaa on itse valmistettua ja luomu-laatuista.

  

Suklaanaamio virkistää ja pehmittää kasvot. Vaikutusajalla käsien hieronta ja naamion jälkeen kevyt, virkistävä, lymfakiertoa edistävä kasvohieronta.

Pressure point massage 2
Back Massage

Käsien hellävarainen kuorinta luontoäidin yrttiaitasta sekä vyöhyketerapeuttinen käsihieronta. Kerrothan ajanvarauksessa allergiasi!

 Infrapunasaunan lämmöstä pääset siirtymään Luontoäidin aarteista valmistettuun kokovartalokuorintaan, jonka jälkeen kehon nestekiertoa edistävä hieronta aromaattisella öljyllä. Erittäin rentouttava kokonaisuus!
Mainitsethan varauksessa mahdolliset allergiasi.

Back Massage
Massage

Tiibetiläinen hunajahieronta auttaa kehoa puhdistumaan, lievittää tulehduksia esim. nivelissä, auttaa ihoa uusiutumaan, parantaa immuunijärjestelmää, edistää verenkiertoa ja rentouttaa. Erinomainen selluliittihoito. Terapeuttisen tason eteeriset öljyt valitaan asiakkaan tarpeen mukaan tukemaan hyvinvointia.

Yksilöllisesti rakennettu hoito asiakkaan tarpeiden ja tilan mukaan. Veden parantava vaikutus, yrtit, eteeriset öljyt, kasvojen ja pään hieronta ja Gua Sha- hoito kristallikammoilla.

Hoidot: Our Therapies

ENERGIAHOIDOT

Energiahoitaminen on ikivanha ja globaalisti tunnettu hoitomuoto, joka ainoastaan länsimaalaisessa kulttuurissa on hetkeksi aikaa unohtunut. Nykyihmisen terveydelliset ongelmat ovat pääsääntöisesti stressiperäisiä, ja energiahoito auttaa stressin purkamiseen erinomaisesti - on siis hyvä aika tuoda energiahoito takaisin länsimaalaiseen tietoisuuteen. 

Energiahoitotekniikoita on erilaisia, mutta nämä hoidot vaikuttavat ihmisen energiajärjestelmän kautta, niinkuin kiinalainen lääketiede sitä kutsuu. Hoitojen vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen, koska hoidot vaikuttavat myös ihmisen koko hermojärjestelmään.

Energiahoitoa on tutkittu myös tieteellisesti, ja hoitojen vaikutuksista on saatu hämmästyttäviä tuloksia. Blogistamme löydät lisätietoa energiahoidosta ja ihmisen hienokehoista. 

Massage
Physical Therapist

ENERGIAHIERONTA 'WOIMATAR'

Kesto 60min Hinta 65€

Energiahoitoa/hierontaa, jossa avataan energiavirtauksia ja meridiaaneja. Avaa lihasjännityksiä ja tunnelukkoja. Lempeä, rauhallinen, rentouttavaa ja energioita kohottava hoito.

ENERGEETTINEN JÄSENKORJAUS 'RENTO'

Kesto 60min Hinta 70€

Koko kehon energeettinen jäsenkorjaus, jossa kartoitetaan mahdolliset virheasennot ja autetaan kehoa vapauttamaan stressiä ja rentoutumaan. Voi tarjota apua akuutteihin kiputiloihin, jäykkyyksiin ja syviin lihasjännityksiin.

Reiki Treatment
Beach at Sunset

REIKIHOITO 'KANTELETAR'

Kesto 90min Hinta 70min
Lyhyt 30min Hinta 40€

Reikienergia on eheyttävää ja rentouttavaa hoitoa, jota välitetään hoitajan käsien välityksellä asiakkaalle. Reikienergia on turvallista ja vaikuttaa siellä missä hoitoa tarvitaan. Hoito tuntuu keholla miellyttävänä lämpönä ja helpottaa kipuja sekä vapauttaa stressiä kehosta, sekä auttaa vaipumaan syvärentoutuneeseen tilaan hoidon ajaksi.

EFT-TAPPING 'VAPAUS'

Kesto 60min Hinta 70€

Emotional Freedom Technique eli EFT, tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkujärjestelmä joka hyödyntää kehon meridiaanioppia hyväksyvään läsnäoloon ja auttaa vapautumaan jumiin jääneistä tunteista ja peloista. Hoito tapahtuu lausevapautustekniikalla sekä naputtelemalla meridiaanipisteitä, jonka avulla jumiin jäänyt tunne-energia vapautuu kehosta.

Amethyst
Massage

KRISTALLIHOITO

Kesto 60min Hinta 70€

Kristallihoito on energiahoidon muoto jossa hyödynnetään eri kristallien, kivien ja mineraalien värähtelyjä ja niiden avulla tasapainotetaan kehon energiavirtauksia. Kristallien parantava voima auttaa rentouttamaan, purkamaan jännityksiä sekä tukee omalla henkisellä polulla.

Hoidon päätteeksi saat suositukset kristalleille jotka tukevat omaa hyvinvointiasi juuri tällä hetkellä. 

ENERGIAKEHON PUHDISTUS 'VIRTAUS'

Kesto 60min Hinta 70€

Energiakehon ja kehon energiakeskusten puhdistus, tasapainotus ja energisointi, jossa käydään läpi kaikki kehon energiakeskukset eli chakrat. Vapauttaa stressiä, purkaa hermostollista viritystilaa ja auttaa kehoa avaamaan 


  


Hoidot: Our Therapies

OUR AVAILABLE SERVICES

Empower Your Mind

Massage
Reflexology
Reiki Treatment

LOMI LOMI MASSAGE

Flow of Mind

REFLEXOLOGY

Strength & Healing

REIKI

Controlled Concentration

Hoidot: Our Therapies
bottom of page