su 02. kesäk.

|

Huvilatie 2a

dōTerra Öljyilta: Kemikaalittomampi elämä

Kuinka vähentää kotitalouden kemikaalikuormaa eteeristen öljyjen avulla - perussiivouksesta pyykkietikkaan.

Registration is Closed
See other events
dōTerra Öljyilta: Kemikaalittomampi elämä

Time & Location

02. kesäk. 2019 klo 15.00 – 16.30

Huvilatie 2a, Huvilatie 2a, 88610 Vuokatti, Finland

About the event

Nykyihminen altistuu valtavalle määrälle erilaisia kemikaaleja joka päivä - suurimmat kemikaalikuormittajat ovat kosmetiikka ja pesuaineet. Kemikaalien vähentäminen tai kokonaan luonnollisista aineista valmistettuihin pesuaineisiin ja kodinpuhdistukseen siirtyminen edesauttaa kokonaisvaltaista hyvinvointia, helpottaa omaa sekä luonnon kemikaalikuormitusta, säästää lapsia turhilta kemikaaleilta ja auttaa pitämään luontomme monimuotoisena ja puhtaana. Monet eteeriset öljyt ovat antibakteerisia ja jokaisella on omat erityisominaisuutensa ja käyttötarkoituksensa.

Eteeriset öljyt (essential oils) ovat tehokas, monipuolinen ja ihmeellisen ihana apuväline kemikaalittomampaan elämäntapaan siirtymisessä. Öljyjä voi käyttää lukemattomin eri tavoin, ja jaan mielelläni omasta vuosien kokemuksestani eteeristen öljyjen parissa sekä kemikaalittomasta elämäntavasta. Vastaan mielelläni kysymyksiin ja jaan vinkkejä sekä käytännön neuvoja.

Opi valmistamaan esimerkiksi raikkaat pyykkietikat, peruspuhdistukseen sopivat pesuaineet, opi mitkä öljyt puhdistavat sisäilmaa ja mitkä ovat erityisen hyviä ihon puhdistukseen. Saat mukaan muutaman reseptin ja pääset haistelemaan ja testailemaan öljyjä sekä niistä tehtyjä puhdistusaineita.

Kauttani pystyy sitten hankkimaan halutessaan dōTerra terapeuttisen tason eteerisiä öljyjä ja pöhistimiä (diffusereita) jne.

Tervetuloa inspiroitumaan ja keventämään kemikaalikuormaa!

Tapahtuman ovimaksu on 10€ per osallistuja, kortti tai käteinen paikan päällä.

Share this event